dissabte, 14 d’agost del 2010

Don Det....dia de fer res de res 14 agost

Avui ja hem decidit adaptar-nos del tot al ritme de l'illa.....

Aixecar-nos...amaquetes......hem provat d'anar ala bakery a esmorzar...pero resulta que avui nop hi havia res de bakery...mira tu per on...i hem anat un mes amunt...sempre al costat del mekong!

Alla ens hi hem quedat fins a les 15:00. Jo a escriure el diari de viatge...l'anina a llegir "la soledad de los numeros primos" la carol a llegir les revistetes i la marta a fer solitaris. Despres unes han anat a passejar...altres a fer fotos....despres un argenti ha vingut i s'ha posat a parlar amb nosaltres....anar passant les hores....

Hem anat a dinar peix del Mekong bonissim i fresquissim ( ja farem un post amb tots els llocs i noms que tenim apuntats).

Una cosa s'ha de tenir clara....si demanes peix del mekong...espera't a que el vagin a pescar....sense presses...pero val la pena.
Primer ens han portat unes fulles de col ( si si...col), una salseta picant prou bona....i despres els pats de peix a la barbacoa. Havies d'agafar una fulla de col, posar-hi peix a dintre i despres fer un rollito...sucar la salseta i cap a dintre!!! bonissimmmm...ens hem fotut les botes...enguarrat les mans...xerrat amb uns mallorquins i disfrutat mmooolllttt!!!

A la tarda....res mes que passejar...ara internet...les altres han marxat a l'habitacio ( diem-li habitacio) i suposo que estaran a la terrasseta o amb els de la familia.

Dema marxm cap a Cambodja....ens esperen 13 hores d'autobus...pero un Angkor Wat que diuen que es impressionant!!!!

Nanit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada